Jogi nyilatkozat

Ez a weboldal az MB Diffusion („MB Diffusion”) tulajdona
Az ezen a weboldalon kínált szolgáltatások elsősorban különböző javak (eszközök, járművek...) eladását és/vagy bérbeadását kínáló apróhirdetések megjelentetéséből és megtekintéséből állnak.

A honlapra való belépés, annak megtekintése és használata az Általános használati feltételek maradéktalan elfogadásának a feltételéhez kötött.

Kiadói információ:


A honlap kiadója:
MB Diffusion SAS 87 000€ társasági tőkével
98, Allée des Champs-Elysées
91080 - COURCOURONNES
FRANCIAORSZÁG

Telefonszám : +33 (0)1 60 87 11 60
Cégjegyzékszám: Evry 432552966
Közösségi ÁFA: FR 88432552966
A kiadásért felel Mr Olivier Flavier mint vezérigazgató.

Webtárhely szolgáltató:


A honlap webtárhely szolgáltatója:
ILIAD ENTREPRISES
Társasági székhely: 8 rue de la Ville l'Evêque - 75008 Paris

Adatvédelem:


Az 1978. január 6-i adatvédelmi törvény értelmében a honlapon gyűjtött névre szóló adatok automatizált feldolgozását bejelentettük a Nemzeti Adatvédelmi Bizottságnak (Commission Nationale Informatique et Libertés (CNIL)).

Tájékoztatjuk a honlap ügyfelét, hogy a honlapon lévő űrlapokon általa közölt információk kérésének teljesítéséhez szükségesek, és azokat az adatkezelésért felelős MB Diffusion használja fel adminisztratív és kereskedelmi célokra, és esetleg az MB Diffusion partnerei marketing célokra.

Az 1978. január 6-i adatvédelmi törvény értelmében az Önre vonatkozó adatokkal kapcsolatban hozzáférési, helyesbítési és tiltakozási joggal rendelkezik és ezzel a jogával élhet az alábbi címre küldött levéllel: MB Diffusion Service clientèle 98, Allée des Champs-Elysées 91080 - COURCOURONNES -FRANCIAORSZÁG

A magánélet és a személyes adatok védelme:


Adatvédelmi szabályzat, amely átlátható módon leírja, hogy mely adatokat, hogyan és miért kezeli az MB Diffusion, és tájékoztatja Önt a cookie-k használatáról a weboldalunkon és/vagy alkalmazásainkban történő navigálás közben. A szabályzat elérhető itt